Четвер, 28.03.2024, 19:31Вітаю Вас Гість | RSS
Сторожинецька ЗОШ №1
Меню сайту
Форма входу
Головна » 2017 » Березень » 2 » «Про права ти пам’ятай, але про обов’язки - не забувай».
03:58
«Про права ти пам’ятай, але про обов’язки - не забувай».

 Протягом тижня у Сторожинецькій ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 пройшов цикл бесід з превентивної роботи «Про права ти пам’ятай, але про обов’язки - не забувай».

У школу була запрошена представник служби у справах дітей Гриценко Ольга Юріївна , яка розповіла учням не тільки про права дитини, але й про її обов’язки. Ольга Юріївна відповіла на ряд запитань від учнів. Чи повинні учні перебувати на вулиці після 22-00 без супроводу дорослого. Чи припустимо, що учень палить цигарки і, що це карається законом у вигляді штрафу (звісно,що штраф платить один з батьків). Болюче питання – це невідвідування учнями закладу без поважної на те причини. Ольга Юріївна пояснила учням, що якщо дитина пропускає заняття, то служба у справах дітей, яка співпрацює зі школою, має право звернутися до батьків, щоби залучити учня до навчання. Також ознайомила видами адміністративної і кримінальної відповідальності.

В школу навідалися інспектори з дорожнього руху Сторожинецького відділу поліції Біденний Я.М. та Угренський І.І., які пояснили, що діти, які не досягли 18 років не мають права кермувати автомобілем. Учням було дуже цікаво і вони жваво обговорювали теми, що стосуються дорожніх правил.

В свою чергу представники ювенальної превенції Антофій Ілля та Григорійчук Роман розповіли учням з девіантною поведінкою та, які стоять на внутрішкільному обліку з правопорушень в школі, ряд правил та законів, які не можливо порушувати. І які наслідки бувають, якщо порушувати закони Конституції України. Про згубний вплив тютюнопаління ,про недопущення порушень поведінки у громадських місцях.

Приємним було те, що зустріч пройшла у формі діалогів, учні отримали безліч корисної інформації та погодились з тим, що необхідно ретельно подумати про своє майбутнє і своїх близьких. Такі зустрічі дуже корисні для нашого закладу, бо превентивна робота в школі- це запорука формування розвитку фізичної та морально здорової молодої особистості.

Заступник директора з виховної роботи Сторожинецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №1 Карамишева Олена Іванівна 

Переглядів: 629 | Додав: pan2000 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Архів записів
Друзі сайту